onsdag 17 november 2010

Dag 08 - Ett ögonblick

...väljer jag att se som ett av de som passerat just idag.
För en stund sedan låg jag i tystnad bredvid Rubinen som precis somnat och tänkte på vad jag skulle göra imorgon. Och sedan fick nuet tag på mig och jag hörde de trygga andetagen bredvid mig och jag kände hur glad jag är över att få de där ögonblicken i tystnad bredvid den lille, inte så lille, längre. Jag ska njuta av den känslan länge ikväll, tänkte jag.

7 kommentarer:

  1. Man måste stanna upp ibland och oftare än ibland. Samla ihop sig och vara i ögonblicket. Så känner jag.

    SvaraRadera
  2. Jag blir glad när jag ser att du oxå hoppat på den här grejen, att skriva i 30 dagar. Så roligt att lära känna, att veta mer. Jag vill oxå, men det finns tid för det sen. jag bloggar inte så mycket just nu, är inte runt på andras sidor och skriver så mycket, jag hinner och orkar inte för tillfället. Jag är inne här iallafall, då å då. och jag är arg på dina förskolefröknar som säger dumma dumma saker till dig om potträning/blöjavvänjning. Skit i dem. Huvudet högt, låt det inte träffa dig i hjärtat. de är knasbollar som inte förstår bättre. du kan ditt barn. och du gör rätt.
    Det var väl det jag ville säga just nu ;) och att jag ser fram emot att läsa i 18 dagar till om saker ur ditt liv, och sen oxå såklart.
    Kram. och tack för att du skriver så fina kloka saker på min blogg. Tack! Kram igen.

    SvaraRadera
  3. ja njuuuut för tusan...nuuuuet är bäst när man känner friden..kram!
    Å vad spännande med 30 dagars bloggande..det har jag missat.

    SvaraRadera
  4. Åh vad glad jag är att få vara med på din lista!:) det värmde i en annars så grå tillvaro

    SvaraRadera
  5. Librarybeth: Ja, verkligen, och samtidigt är det ju så svårt uppenbarligen. Varför är det så?

    fröken blund slår dank: Ditt liv är ju yrsnurrigt just nu och jag är glad åt att du delar med dig och att jag får chans att kanske då och då försöka mig på ett ord till dig. Fastän det är svårare än svårt. Och jag är också glad åt att du tycker så och tänker så och att du skriver det till mig. Tack och kramar tillbaka till dig. Många!

    Frida: Tackar!

    Toril: Jaa, när friden är där, finns inget bättre än nuet. Faktiskt. Det slår alla drömmar och alla förhoppningar med hästlängd trots att det kanske inte på ett teoretiskt plan kan mäta sig. Kramar tillbaka till dig! Och självklart vill jag ha med dig på min lista; jag har bara glömt att fråga om det gick bra... Vad skönt att det gick! Kram igen!

    Kajsa: Lite vardagsmagi sådär mitt i allt slår ju det mesta faktiskt;-)!

    SvaraRadera