fredag 17 december 2010

Frågor en fredagskväll

Jag har lyckats koppla samman Julian Assange och Maria, mamma till Jesus, i min predikan. Det undrar till och med jag hur det gick till.

8 kommentarer:

  1. Den skulle jag gärna lyssna till!

    SvaraRadera
  2. annika: Kanske, kanske jag skulle börja lägga ut en och annan predikan som jag håller? Fast lite spjärnar jag emot eftersom det är så mycket i själva framförandet med betoningar och annat som skulle falla bort... Välkommen hit i alla fall! Och tack för kommentaren!

    Lena: Jo, ibland vet man liksom bara att "det här måste pratas om" och har man tur funkar det ihop med dagens tema! Välkommen hit! Tack också för din kommentar!

    SvaraRadera
  3. Jag skulle också mycket gärna läsa någon av dina predikningar. Det känns som om du är en präst jag gärna skulle lyssna till, till skillnad från min konfirmationspräst som är den mest långrandiga och konservativa präst jag någonsin lyssnat till. Nu går jag ju aldrig i kyrkan och de senaste två gångerna jag varit på dop här i Norge har prästerna varit under all kritik och jag har suttit och skruvat besvärat på mig under hela ceremonin. Så det hade varit väldigt välkommet att läsa en predikan som är bra och det är jag övertygad om att dina predikningar är!

    SvaraRadera
  4. Ingela: Vilken fin komplimang! Jag ska ta en allvarlig funderare på om jag ska lägga ut en och annan av predikningarna. Det skulle ju egentligen inte bli en "jobblogg"...

    SvaraRadera
  5. K: Om alla präster lovade att predika om Maria och Julian så skulle jag överväga att börja gå i kyrkan (igen)!

    Lägg gärna ut en ljudfil så att vi smygkristna kan lyssna.

    SvaraRadera
  6. Magda.nu: Men nog hade du en bra präst i din närhet? Kanske han faktiskt också #pratatomdet?

    Jag ska som sagt fundera över det där med att mixa jobb och pleasure. Vissa skulle anse att det inte går som präst; då är allt jobb. Hmm... Vi får väl se.

    SvaraRadera
  7. k: Vi bor så långt från varandra så jag har inte hört honom predika på länge. Men han är väldigt "modern" av sig så det är möjligt.

    SvaraRadera