tisdag 26 juli 2011

Sådant som hinns med när man är ledig

Idag har jag påbörjat projekt "tvätta-alla-fönster". Jag insåg att jag senast gjorde en ansträngning (och tog definitivt inte alla) strax innan Pydd föddes. Man kan inte anklaga mig för att vara pedant direkt (och de var sanslöst smutsiga), men oj vad skönt det är med praktiskt arbete!
Den trista bieffekten är extremt retsamma barn som hittat på mängder med vuxen-enerverande-grejer idag. Fast kul har de helt klart haft i alla fall.

3 kommentarer:

  1. Jag tvättade fönster när sonen var hos mormor. Gud så skönt det var att slippa ha någon som drar en i byxan hela tiden.

    SvaraRadera
  2. Jag vill bara passa på att erkänna direkt; jag hyr in proffshjälp till det. Vi har sjukt många fönster och jag bara inte... orkar. Suveränt mycket bättre resultat också än om jag skulle stå där och blaska. Slut på erkännandet ;)

    SvaraRadera
  3. facutvivas1: Visst är det! Fast barnen är ganska bra på att roa sig själva just nu, så det funkar faktiskt med fönstertvätt även då de är närvarande!

    Librarybeth: Ja, resultatet ska vi inte prata om... Jag gillar dock praktiska göromål kanske just för att jag sysslar så lite med dem i jobbet, så de som finns i vår hyreslägenhet alltifrån rensa avlopp till tvätt av fönstren gör jag faktiskt gärna själv...

    SvaraRadera