onsdag 21 april 2010

Dagens Rubin

En snortrött R (som var helt övertygad om att det var morgon klockan 5.30 - "Det är ju ljust!") höll på att somna i vagnen vid dagishämtningen. Han fick då en torkad aprikos av maken. När han ville ha en till, sa maken att de var slut. Då säger R: "Får jag se påsen...?"

10 kommentarer:

  1. Hahaha, det är obetalbart att få höra deras tankar och funderingar när de äntligen kan uttrycka dem! Sixten kom också tassande kl 05.30, kröp upp bredvid mig och konstaterade "Mamma, det är morron"! Ljuset, detta ljus... Kram!

    SvaraRadera
  2. haha! de låter sig inte luras så lätt, längre... mörkläggningsgardin? (och förresten, l.u.v.: jag har en storlek större på dem än jag har på Hep. det funkar bra.)

    SvaraRadera
  3. Smart unge! Han vet hur man går till botten med problemet så att säga!

    SvaraRadera
  4. Allt blir svårare när de börjar tänka.. ;)

    SvaraRadera
  5. Hur ger jag dig tillstånd att läsa min blogg? Har ingen mailadress att sända till dig. Min är karolinka_@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. Smart kille!

    Jag tänker ta efter det i höst. Jag ska fanemej säga det till chefen, att jag kan inte börja klockan 06.45 för då är det natt. Det är ju mörkt.

    Mer Rubintänk åt folket!

    SvaraRadera
  7. Anna ser dej: Ja, ljuset är verkligen ett aber. Vill såklart ha det, men inte så tidigt... Och vi kämpar med olika mörkläggningstekniker varje år. Suck.
    Visst är det fantastiskt kul när de börjar bli finurliga! Kram!

    fru a: Jodå, mörkläggningsgardiner finns, men inne i vårt rum finns det ett glapp mellan den usla ikea-gardinen (som jag aldrig ska köpa igen, men har i VARJE fönster. Sönder i varje också...) och den nedre kanten. Så det gäller att hitta sätt att täta på. Tack för tipset om byxorna. Här ska snokas rätt på dem...

    Toril: Ja, verkligen:)! Det är ofta numera som jag får dölja att jag blir fnissig. Det tar liksom udden ur vissa sammanhang...

    Kajsa: Ja. Det hänger ju faktiskt samman med det;).

    Fröken K: Tack för lösenordet!

    SvaraRadera
  8. Magda.nu: Absolut! Och mer Magda-tänk också, för den delen;)!

    SvaraRadera
  9. Nu har jag läst igenom dina inlägg om kolik. Ibland är det en tröst bara att höra om någon annan som går igenom samma sak.
    Om inte läget förbättras hos oss så ska jag höra mig för om akupunktur, tack för tipset.

    SvaraRadera
  10. Sofie: Ja, det gäller att ta en dag i taget under koliktiden, men att samtidigt faktiskt också unna sig att konstatera att "vi orkar inte mer". För jag tror verkligen inte att någon annan än vi själva kan göra den bedömningen. Och som sagt, akupunktur är ett halmstrå i tillvaron! Hoppas ni får en uthärdlig helg! Kram

    SvaraRadera