tisdag 17 november 2009

Vaccinerad

Åh, så lättad jag är. Men en kö på en timme och en kvart fick det bli. Och mängder med bekanta. Kul. Lite som ett mingel, helt enkelt. Nu väntar jag bara med spänning på mina biverkningar.

4 kommentarer:

  1. Grattis! Ingen jag känner har fått värre biverkningar än mig, och jag fick lite ont i armen. Min son fick sprutan igår, vi fick vänta tre timmar. Jag väntar på feberkramper jag. :S

    SvaraRadera
  2. Hoppas du mår bra!
    Här får vuxna utanför riskgrupperna inte vaccinera sig än. Även om jag vet jättemånga som gjort det ändå.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Haha! Vet inte hur många gånger jag kommenterat och man ska skriva in de där slumpvisa bokstäverna. Jag väntar alltid på att det ska bli ett riktigt ord. Nu blev det det för första gången: "trast" :)

    SvaraRadera
  4. Fröken K: Jag har lite ont i armen jag också, men än så länge inget annat och då blir det nog inte så heller. Vad skönt att ni får vaccinera barnen där du bor. Vi måste vänta till vecka 49 här. Känns inte kul alls och idag har R förstås feber. Hu...

    C: Jag mår helt ok, bortsett från lite ont i armen då, men det är ju helt klart bättre än konstgjord lunga...;) Maken ska skynda sig iväg idag och vi håller alla tummar och jag ber böner för att det inte är svinis på besök hos R. Jag ska försöka ta bort det där verifierandet, men trast är ju kul! Kramar!

    SvaraRadera