söndag 2 augusti 2009

Nervös

Och jag är nervös. Nervös över de tre hela dagar jag ska spendera med båda barnen den här veckan. Sonen har slutat sova middag (på gott och ont) och det innebär med andra ord; inga pauser (= trots, hela dagen).

Det ska säkert gå bra. Det brukar ju göra det, trots allt. Jag ska bara påminna mig hela tiden om att vara kreativ och inte fastna i ett visst tänk. Men, hu, vad det tar emot...

4 kommentarer:

  1. Antar att du inte kommer ha tid att sitta vid datorn... men här kommer ett lycka till i alla fall. hoppas ni får tre oväntat mysiga sommardagar!
    kram

    SvaraRadera
  2. C: Nej, onsdag-fredag lär jag ha fullt upp om man säger så, men redan idag har det varit svårt att hitta tid för något annat än att roa barn; dottern, that is... Ingen lättroad ålder, som du säkert märkt själv... Kram!

    SvaraRadera
  3. Hoppas, hoppas, hoppas det går bra. Och det gör det säkert. Nya rutiner måste kanske slipas in och jag håller tummarna för mycket roliga aktiviteter som kan hålla trotset stången och dottern nöjd...

    SvaraRadera
  4. Anna ser dej: Man behöver ju de där dagarna som går bra för att tro på sin förmåga som multitasking-supermamma... Och visst har det gått både bra och mindre bra hittills under veckan, men på något sätt känns det ändå som jag fuskar så fort jag tar lite hjälp här och där... Roliga aktiviteter är ju enklast om ytterligare en vuxen är inblandad.

    SvaraRadera