tisdag 18 augusti 2009

Aj!

Löjligt oförberedd på händelsen, insåg jag igår att något stack upp i lillasysters underkäke. En tand. Två månader senare än storebror och efter ett idogt gnidande, gnuggande, tuggande och dreglande. Snuvan följer förstås också med samt en lätt hosta. Storebror blev också sjuk vid samma händelse, men ingen fackman menar väl att det egentligen är sammankopplat. Skumt, är det i alla fall.

3 kommentarer:

  1. Grattis till L och stackars dig! I alla fall om L har för vana att bita och slita i dig när du ammar.
    Ja, det är skumt det där att det inte alls ska vara sammankopplat, men att 9 av 10 ändå upplever att deras små blir sjuka när tänderna kommer.
    Kram till er!

    SvaraRadera
  2. tandsprickning är ju värsta g(n)isslet... E har haft attacker med förtvivlat skrikande, gnagande och tuggande på nätterna, som vi inte kan se någon annan anledning till än att det är tänder är på g. det verkar göra riktigt ont. hoppas hon inte biter nu då!

    SvaraRadera
  3. C: Tack å hennes vägnar och ja, det börjar ju onekligen kännas lite igen... Kram!

    Fru A: Huja. Vi hade en riktig ångestnatt med R när han fick kindtänder och skrek som han aldrig gjort förr eller senare. Denna tandsprickning är också irriterande, märker jag på L, men inte riktigt i den skolan än...

    SvaraRadera