onsdag 18 augusti 2010

Utsikt från ett fönster


På jobbet, som jag ju egentligen inte pratar om här, är det rörigt. Alltså i den yttre bemärkelsen. Det mesta ska lösas under hösten som är på intåg, men mycket kommer fortsätta vara rörigt.
Jag går varje morgon genom en byggarbetsplats till jobbet och har firat gudstjänster på en annan under merparten av året. Lite häftigt är det med påminnelsen om att vi aldrig är färdiga, ett ständigt bygge, allihop..

6 kommentarer:

  1. Så sant. Du är bra att se de där symbolerna du. Är det nåt som ni präster är lite extra vassa på tror du? Kramar

    SvaraRadera
  2. och så fort något faktiskt är färdigt så måste något annat tas itu med...

    SvaraRadera
  3. så sant så sant.
    Åh. jag saknar din blogg.
    det är så hektiskt för mig just nu. jag hinner inte med. vare sig mig eller mina barn eller man eller hund och bilen ska in på verkstan och du vet...
    önskar jag kunde hänga här mer. hos dig. du är så klok.

    SvaraRadera
  4. ja, det finns en rörelse i det. Men också en viss frustration, inte sant?

    SvaraRadera
  5. Anna ser dej: Jag tror att vi letar överallt för att finna bilder att översätta känslor och sinnestillstånd i. Predikningar blir mer levande då... Kramar!

    fru a: Precis. Så är det ju i livet och meningen kan ju vara att vi måste fortsätta vara vakna och närvarande i våra liv. Fast ibland blir det förstås väl rörigt...

    http://catiiis.blogg.se: Ja, just nu känns det faktiskt extra rörigt både i det inre arbetet och yttre...

    fröken blund slår dank: Tack för dina fina ord och jag förstår känslan, men det är väl mycket positivt som händer i ditt liv; inte sant? Och då kan man få lov att koncentrera sig helt och fullt på det ett tag. Kram till dig!

    Yogamamma: Jaaa, och amen, verkligen! Besökarna har inte direkt chansen att råka ramla in och vi har en helt annan situation än vanligt. Nyttigt, men ack, så frustrerande.

    SvaraRadera