onsdag 8 april 2009

Glad flicka

Idag sitter L i babysitter. Hon har visserligen suttit där flera gånger tidigare med varierande resultat. Nu lastade jag av henne där för kanske 10 minuter sedan för at få händerna fria inför en snabbt ikastad lunch. Och, måste jag tillägga, var helt inställd på att få äta medan skriken ekade i lägenheten. Icke. Hon sitter och snufsar och ler för sig själv. Viftar febrilt med allt som går att vifta och har inte sagt ett ljud. Förrän nu, förstås. Men ändå! Helt otroligt vad lite nålar kan göra!

4 kommentarer:

  1. Åh, vad härligt att du fick en stund fri och att L verkar vara så mycket gladare så snabbt!

    Lillan sitter också i sin babysitter här bredvid mig, men hon är inte vaken utan sover sött.

    Hoppas du fick en god lunch!
    Kram

    SvaraRadera
  2. C: Ja, det märks att man inte är bortskämd nuförtiden... Men det är helt sant; hon är verkligen mycket gladare mycket oftare även om hon verkligen inte är mest nöjd än. Å andra sidan, vi har två inbokade tider hos akupunktören kvar och eftersom de första två har minskat antalet skriktimmar nämnvärt, har jag gott hopp om en fin tid i vårsolen i maj!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Så fantastiskt att akupunkturen funkar! Jag håller tummarna för att det kommer bli mycket bättre snart. Och sen helt försvinna ju! Vad man uppskattar de små framstegen helt plötsligt...

    SvaraRadera
  4. Anna ser dej: Tack! Det verkar som att så fort man pustar ut och tänker "nu minsann har det vänt" så kommer ett bakslag. (Och så är det ju uppenbarligen med allt... "Nu har vi inte vabbat på ett tag" - och så kommer sjukdomarna på rad)
    Men det går stadigt bättre och snart är hon ju faktiskt så gammal så att koliken ska försvinna ändå...

    SvaraRadera