lördag 6 november 2010

Tur att man har distans...

... och älskar sina barn.
Rubinen och jag kramas i soffan precis efter uppstigande på morgonen. Jag har sovlinne på mig.

Rubinen, medan han fundersamt tittar på linnet: Var är dina bröst?!
Jag: De är inte så stora...


Så kan det vara efter amning av två barn. Tur att det finns bh-ar som kan fixa åtminstone en illusion av en byst.

6 kommentarer:

  1. Haha jag vet precis. I mitt fall tog det ett par år för dem att hitta formen igen. Eller, de är inte som innan, men mycket roligare än när jag slutade amma. Så ha det i åtanke. Och var stolt! De har ju fått två små barn att växa fint!

    SvaraRadera
  2. Alison: Skönt att du känner igen det. OCH skönt att det blir bättre! För det har ju skett en liten (pytteliten) förändring sedan jag slutade med amningen för snart ett år sedan... Uppenbarligen inte synlig för en Rubin, dock.
    Visst är det också fantastiskt vad de lyckats göra i all sin fulhet!

    SvaraRadera
  3. Oooh och glöm inte att det finns små kupinlägg i silikon att köpa (på typ Twilfit) om man vill fylla ut bh:n någon gång, typ för att kunna bära upp Den Där Klänningen lite bättre.

    SvaraRadera
  4. Alison: Precis! Jag tog mig till extravagant underklädesaffär i somras och skaffade en bh som gör bysten hela två storlekar större (dvs i mitt fall kommer jag upp till normalstor byst...). Det enda är att jag känner mig så märklig när jag har på mig den, som att alla ser att jag fejkar. Skumt, men sant. Måste kanske använda den oftare för att vänja mig:-)

    SvaraRadera
  5. he he he... du och jag, k! platt som en planka :) det är åtminstone inget som hänger...

    SvaraRadera
  6. fru a: Ja, haha, du och jag! Ibland är det förstås praktiskt också. Som i fallet att slippa häng... Men ganska skönt att det finns bra bh:ar ändå.

    SvaraRadera