onsdag 3 november 2010

Nummer 2. Uppdatering.

Återgång till "bajskalsong"* vid vissa tillfällen på dagen för ett tag sedan. I lördags kom en spontan fråga efter att få sitta på toaletten vid bajsandet. Märk väl, frågan ställdes innan tärningen var kastad. (Framsteg!)
Söndag - ingenting.
Måndag - ingenting.
Tisdag - resultat i "bajskalsongen" på dagis.
Onsdag - fråga efter att få sitta på toaletten på dagis. Och resultat i toaletten, dessutom! Väl hemma, även resultat i byxorna och den sedvanliga tvätten av liten geggig kalsong.
Framtiden - det bådar gott!

*"bajskalsong" - för att undvika att kalla potträningsblöjorna för just blöjor, myntade dagis begreppet bajskalsong. Nu kan vi bli kända för att ha initierat ett nytt ord i förskolevärlden. Känns härligt!;-)

Och alltså, det är storebror det handlar om, om tvekan skulle uppstå.

4 kommentarer:

  1. Grattis! Hoppas, hoppas att det löser sig nu.

    Jag ropade hej på bajsfronten (bara hemmavid, på dagis blir det alltid i kalsongen när det händer) imorse, och straffades direkt efter hemkomst med ett nedbajsat överkast... Det är då man önskar att man hade kunnat se det komiska i det hela, och inte bara var tvungen att kväva sin irriterade trötthet ;)

    SvaraRadera
  2. mellanbarnet: Men hu, att kräva det av en förälder (att se det komiska) när man är tyngd av diverse föräldrarelaterade tillstånd... Nej, det går ju bara inte. Jag fick chanta för mig själv (toa på dagis, toa på dagis) för att inte väsa något hörbart till sonen över de läskiga kalsongerna idag. Fast ett "varför sa du inte till?!" slank över läpparna obevakat...

    SvaraRadera
  3. Hurra! Det är fantastiskt när det börjar skönjas ett nytt mönster:D Kram

    SvaraRadera
  4. Anna ser dej: Ja, hurra! Det är i alla fall på väg! Och det är inte dumt! Kram!

    SvaraRadera