fredag 22 januari 2010

Perspektiv

Vi har ju varandra i alla fall. Gnällandet blir så extremt fjuttigt och smått. Januari i all ära. Det gäller att ha perspektiv. Hamnade via fru a med kaffet i handen här.

5 kommentarer:

  1. ja precis, det är ju det där med perspektiv... men man får ju gnälla över vardagsfuttigheter som trots och trötthet också, det får man! det kan vara nog så stort. ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. fru a: Jo, visst måste hjärtat slitas lite av smärre grejor också. Inte bara de allra största och mest otänkbara. Men perspektiv är som sagt bra och trots en rejäl urladdning med sonen för en stund sedan känner jag mig fortfarande spak och ödmjuk inför livet... Hoppas du också får en fin dag! Med badkar och allt!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Ännu ett exempel på hur liten världen är. Hade just tänkt skriva ett inlägg om den pojken och hur det påverkat min vecka. Min svägerska är kollega och vän till hans mamma så det var lite närmre mitt eget liv än jag önskade. Och så hittar jag en länk till hans pappa här hos dig.
    Och trots att deras liv slagits i spillror så får man gnälla över sina egna futtiga problem. sådetså!
    Hoppas du får en skön helg.
    många kramar från C

    SvaraRadera
  4. Tufft å svårt...
    Hittar inte orden...just nu

    SvaraRadera
  5. C: Ja, världen är verkligen liten. Extremt liten, ibland. Och visst har du rätt. Livet har ju så många dimensioner och är ju såklart inte mindre jobbigt bara för att någon annans faller sönder. Fast det är förstås ändå en vettig tanke att komma ihåg att värdera och komma ihåg de där ögonblicken som är bra och som bär, trots att det inte vaccinerar mot hemskheter och olyckor och trots att trotsen är som en röd tråd i livet just nu... Hoppas din helg är fin, den med! Kramar!

    Toril: Ja, i sådana lägen tar faktiskt orden slut och så tror jag att det ska vara. Kram!

    SvaraRadera