onsdag 2 juni 2010

Dilemmat av ett val

Vi har en rasande kort deadline - till imorgon - för att göra ett ytterst viktigt val. Och jag som varken gillar plötsliga förändringar eller korta deadlines. Suck.

5 kommentarer:

  1. Ulk. Gör det med magen, bara gör det som känns rätt, det första du tänker. Det brukar bli bra. Men förstår precis... Kram till dig

    SvaraRadera
  2. Anna ser dej: Fast det är ju just det som är så svårt... Min mage vill liksom aldrig förändra någonting och oftast ser jag att saker blir bättre av förändring. När någon tvingat mig, liksom. Fasen. (Det handlar alltså om byte av förskola...)

    SvaraRadera
  3. Uj. Gillar inte heller att måsta välja. Eller stora förändringar. Plus- och minus-lista är mitt tips. Stolpa upp +/- med att byta fsk, räkna vilken sida som får flest och kör på den. Lycka till - och du, det ordnar sig. (Det gör det alltid).

    SvaraRadera
  4. Magda tipsar! Gör en plus och minuslista. Skriv ner ALLT du/ni kommer på. Var ärliga i listskapandet.

    Fundera även på om beslutet är oåterkalleligt och vad det värsta är som kan hända om du bestämmer dig för det ena eller det andra!

    Maga som inte lever som hon lär utan velar, tvekar och våndas ;-)

    SvaraRadera
  5. mellanbarnet och Magda.nu: Listor blev det, dock mentala (jag är listnörd...). Vi safeade och tyckte att det blev mycket meck trots gulderbjudandet... Och kommer säkert att ångra oss bittert.

    SvaraRadera