tisdag 22 juni 2010

Avledning

Om dagislämningen är jobbig blir jag just nu raskt satt i andra tankar. Underbart ljuvlig rosdoft på asfaltstaket utanför dagisgrinden skapar paus och avledning i tanken. Även i den mest tydliga citykärnan göms påminnelser om livet...




2 kommentarer:

  1. Hej K!
    Läser att ni haft det tufft med sömnen igen...
    dela upp det som Allison skriver. vi gör så, lilltjejen sover förjävligt. och nej, det går inte att samla sömn på kontot över månader. men om man vet att man får en "hel" natt nästa natt, så är det MYCKET lättare att sega igenom en natt till utan sömn. mitt råd till dig.
    Lycka till.
    och gör gärna det även när de sover bättre. för man kopplar av. på ett helt annat sätt när man vet, att det inte är "min"natt. det behövs. det räddar. det finns bot. ta hand om dig!!!

    SvaraRadera
  2. fröken blund slår dank: Ja, sömnen den är liksom aldrig på den nivå man skulle önska. Oftast bara halvdålig, mycket sällan bra och för tillfället har den då varit genomkass. Vi har gjort så där tidigare med uppdelade nätter; kruxet är bara vart man tar vägen för att inte bli störd. Lägenheten är inte riktigt gjord för panic-rooms;). Öronproppar är förmodligen lösningen. Och tack för dina tankar och råd! Kram!

    SvaraRadera