lördag 6 februari 2010

Nödd och tvungen

Storebror har sedan en tid tillbaka tvingats till "åtgärder". Eftersom lillasyster är en vansinnigt aktiv och rörlig liten fröken, får Rubinen inte ha något i fred överhuvudtaget. Lösningen är denna(ursäkta bildkvaliteten):

6 kommentarer:

  1. Hahaha! Fille skapade sig också Frankfria zoner. Nu är det dock helt kört, om han inte låser in sig på toaletten typ, vilket han inte får.

    SvaraRadera
  2. Hahaha! Det gäller att vara fiffig för att få ha sina grejer ifred:D Och välkommen tillbaka till dig också! Jag är glad att vara här igen. Kramar

    SvaraRadera
  3. haha, det där känner jag igen ;)

    SvaraRadera
  4. fru a: Ja, haha! Lite hjälp med pallen har han förstås fått;)...

    Alison: Nej, stänga in sig är inte ok. Fast jag tror inte Rubinen riktigt fattat att det är möjligt än:). Dessutom är det ju lite knepigt med tanke på små fingrar och hårda dörrar...

    Anna ser dej: Ja, det lustiga är förstås att det alltid lyckas vara någon pryl kvar inom Pydd-räckvidd som man vill ha så gärna att det är värt att slå ner någon för den... Och tack!
    Kul, som sagt, att du är tillbaka igen! Kramar!

    Yogamamma: Ja, det är nog ett ganska vanligt scenario när den yngre börjar bli medveten om allt fint som finns som INTE tillhör henne...;)

    Magda.nu: De är inte dumma, nej, bara extremt skitiga och dessutom sönder lite här och var. Men det är egentligen bara en bisak;). Jag älskar höjden i taket i den här lägenheten!

    SvaraRadera