måndag 21 februari 2011

Läger

Om en timme drar jag på arbetslagsläger. Och eftersom den jobbrelaterade irritationen var stor igår, får vi väl se var jag hamnar senare idag. Förhoppningsvis på plus.
Accessoarer är jag ganska dålig på (har alltid samma örhängen, avskyr armbandsur, blir irriterad av halsband) och därför blir det inget tema för mig den här veckan.

3 kommentarer:

  1. Då kan jag ha dubbla halsband så kör jag för dig också hihi! Ha en bra jobbvecka!!!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att ditt jobb verkar fantastiskt. Både spännande, roligt, klurigt och svårt. Själv är jag inte troende (just nu ivarjefall). Ibland önskar jag att jag vore det, så jag kunde jobba som präst.

    Hoppas att era förskolvåndor löser sig. Kram. Samma.

    SvaraRadera
  3. Librarybeth: Det låter bra!:) Jag hoppas att jag kan köra hårt med tema nästa vecka! Hoppas att även din vecka varit bra!

    Samma: Ja, jag har verkligen ett riktigt roligt och omväxlande arbete. Det låter klyschigt, men så är det faktiskt. Det enda jag hade kunnat vara utan är det interna käbblet som finns på varje ställe, tycks det. Inte bara mitt, förstås. Jag hoppas också att förskolegrejerna löser sig, men just nu känns det ganska lovande, tack och lov! Kram tillbaka!

    SvaraRadera