fredag 22 april 2011

Långfredag


Jag har känt mig ordfattig ett tag och vet inte riktigt vad det beror på. Det är så mycket tankar som virvlar omkring, men som aldrig riktigt formulerar sig.

Jag sover ok, njuter av ljuset och värmen, arbetar visserligen aningens i överkant, men har blivit bättre på att begränsa och skjuta upp sådant som inte är akut.

På onsdag har vi fått tid hos specialist för Rubinens mage och jag hoppas verkligen att bollen nu kan sättas i rullning. Tills vidare har vi fått skaffa hängslen till den lilla tunna kroppen och är beredda på att det oftast är han som vill sitta i vagnen efter ett tag när vi är ute och går. Energin räcker helt enkelt inte.

Barnen retas något förfärligt med varandra, men leker däremellan utan större problem.

Och så är det påsk och jag fick fira absoluta favoritgudstjänsten igår med mycket bra medarbetare. Ingen dum start på händelsekedjan och dramat som följer idag och på söndag.
Bättre och ordrikare rapport snart, hoppas jag.

4 kommentarer:

  1. Vad fint de dukat! Härligt att de kan ha så kul tillsammans mellan fighterna.
    Glad påsk!

    SvaraRadera
  2. C: Ja, maken skickar bilder för att visa hur fint de faktiskt sköter sig då och då:) (det tycks vara vanligare att de mer ordnade tillfällena är när jag är på jobbet...) Hoppas att du haft en fin påsk! Kram

    SvaraRadera
  3. Man FÅR vara ordfattig ibland (även om det såklart är trevligare för oss läsare när orden kommer oftare). Hoppas, hoppas, hoppas ni får ordning på Rs mage, hängslen och orkeslöshet låter förfärligt!

    SvaraRadera
  4. mellanbarnet: Jo, så är det väl förstås, men det känns lite ovant och trist att vara tom ordmässigt... Och jag hoppas innerligt jag också. Lite roligare skulle det nog bli då...

    SvaraRadera