onsdag 28 april 2010

Hoppa hoppa hoppa

...chantar Pydden på morgonen, 6.15, medan hon reser sig upp mellan oss föräldrar i sängen dit hon bars vid 5 och sedan hoppar jämfota som en dåre till allas stora glädje... Inte minst storebrors som sover på kanten och vaknat några gånger under natten. Kul nästan jämnt.

6 kommentarer:

  1. åh, det är härligt! (not. men ändå...)

    SvaraRadera
  2. fru a: Precis. Not, men ändå!

    SvaraRadera
  3. Hahahaha. jag håller med. fint sagt: Not men ändå.
    för lite kärlek är det ju:) men samtidigt, himlens trögt det där när de väcker varandra...

    SvaraRadera
  4. Ja, det där med att hoppa har blivit en favorit härhemma också. Men vi klarar oss ifrån att de väcker varandra i samma säng i alla fall, Siri vill helst sova i sin egen säng. Signe sover gärna hos oss. Tänker att det lite är vi som gjort att det blivit så. Signe bar vi ofta in till oss när hon var liten. Siri gör vi inte det med, inte för att vi inte vill, men hon visar inget intresse för att komma in till oss sådär. Får se hur det blir när hon blir större.

    SvaraRadera
  5. fröken blund slår dank: Visst var det! Tack, fru a;)!
    Och, ja, trögt när de därmed blir på dåligt humör... Suck.

    Yogamamma: Rubinen kommer in av sig själv framåt 5.40-tiden och somnar ofta om. L vaknar och kan somna om om man bara agerar snabbt där vid 5-tiden. Om inte, ja, då blir det att försöka dra ut på morgonen med att halvsova i sängen... Men morgonhumöret är det inget fel på hos lillfröken! Man kan liksom bara skratta genom all trötthet...

    SvaraRadera
  6. haha, vad gulligt! Lillan är ganska trög i starten på morgonen, så än så länge slipper vi det där hoppandet.
    Kram!

    SvaraRadera