tisdag 27 april 2010

Alice

I helgen läste jag ut och pratade med en av mina bokcirklar om den fenomenala "Alice in Wonderland". Tänk att jag faktiskt aldrig riktigt läst den förrän nu! Bättre sent än aldrig...

4 kommentarer:

  1. Är det en bok?:D Märkligt att jag aldrig ens tänkt på att den faktiskt GÅR att läsa... Och tack för tipset! Kram

    SvaraRadera
  2. Anna ser dej: Jepp, en bok och riktigt skruvad på alla sätt med alla de där karaktärerna som man ju egentligen känner väldigt väl. Tycker definitivt att du ska läsa den, eller vänta; jag kan skicka den! (Den är lite skadad, men det är ok, va?) Kram!

    SvaraRadera
  3. Den har jag faktiskt heller aldrig läst, kanske är det dags nu :)

    Tack för alla kloka kolik-tankar du delar med dig till mig. Jag håller med om att man som mamma ofta känner sig som boven i dramat, som tillåter barnet att äta fast det bara gör det värre. Bättre rutiner måste införas här hemma, men det är svårt så länge man är ensam hemma med två småttingar.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Sofie: Tycker jag!
    Och beträffande kolik så finns här mängder att ösa ur. Vill du att jag mailar dig med lite historier och annat, gör jag gärna det. Att vara ensam med två är sannerligen inte lätt när minstingen har ont och jag förstår mer än väl att det bästa för Malte (och för dig i förhållande till Ville) i det läget är att vara på bortaplan. Kram!

    SvaraRadera