fredag 12 mars 2010

Små överraskningar

Att spendera en dag med en ettåring och en snar treåring innebär både roliga situationer och mindre sådana.
Tre sekunder obevakad lyckas Pydd vandra iväg med tre av Rubinens favoritfilmer, ta sig in på toaletten där toalocket står uppe och pottsitsen är på och bada de tre filmerna i klosetten. Glatt genomvåt hälsar hon mig med ett stort leende när jag kommer inrusande pga de misstänkta plaskljuden. Suck.

4 kommentarer:

  1. Annars brukar det ju vra så att det är när det är misstänkt tyst som man skall reagera - men nu får man agera på plaskljud oxå då.....

    Ha det gott

    Nina

    SvaraRadera
  2. Företagsamhet är en bra egenskap. ;)

    SvaraRadera
  3. Ja de är snabba med sina hyss de där små.
    Själv så kom jag på sonen i morse med att stå och doppa tandborsten i toaletten...samtidigt som han borstade tänderna. Urk!

    Kul att du kikade in till mig. Och tack för orden.
    Ikväll har jag faktiskt fått en riktig andningspaus, vi lämnade sonen till farmor och farfar och kopplar av hemma helt själva jag och sambon. Sånt behövs ibland :)

    SvaraRadera
  4. LilleBus: Ja, haha, nog är det så att tystnaden är riktigt talande när det gäller småbarn...;) Kul att du hittat hit! Jag ska genast ta en titt hos dig!

    Kajsa: Visst är det så! Hon är en riktigt kreativ galning.

    Sofie: Usch och blä! Och på något sätt kan jag ibland känna att det är lite uppfriskande att de vågar testa ALLT även om (mer än) hälften av det som de testar är mindre bra...;) Skönt att du fått vila lite; man blir faktiskt en mycket bättre förälder då. Det tycker jag i alla fall!

    SvaraRadera