lördag 5 mars 2011

Glömda favoriter

Det har blivit lite si och så med fotograferandet av favoriterna under senare delen av veckan. I torsdags var det för mörkt att se vinröda kjolen och de randiga strumporna, igår blev det för stressigt för foton av gråa Ganni-klänningen i trikå. Gemensamt för dem är att de i alla fall är köpta på denna sida sekelskiftet.
Idag jobbar jag och har på mig en klar jobbfavorit: grå MW-klänning och slitna Camperstövlar som dock ska bytas innan viktigaste insatsen idag.

5 kommentarer:

  1. Är det bara jag som inte kan se fotot och därmed blir sjuuuuukt nyfiken:) ??
    Nåväl, tack för alltid roliga tips om barnböcker. jag ska genast se över sortimentet här hemma och införskaffa några fler... Stor kram till dig.

    SvaraRadera
  2. fröken blund slår dank: Nehepp, det var inte bara du... Glömda och uppenbarligen GÖMDA favoriter. Nu är det åtgärdat;). Och varsågod till tipsen; det är alltid roligt att läsa om vad andra läser, tycker jag, för då inser jag ofta att det finns mer än min egna lilla samling... Stor kram tillbaka!

    SvaraRadera
  3. Good looking. finfin favvo!! Roligt tema eller hur?!

    SvaraRadera
  4. Kan inte fatta, du är så snyggt klädd hela tiden. Men ändå avslappnat och personligt. Du måste vara en naturbegåvning på området att styla dig själv

    SvaraRadera
  5. Librarybeth: Ja, det var riktigt roligt och lätt! Och tack, du!

    annika: Oj, jag blir riktigt riktigt glad för det där! Tack och kram till dig!

    SvaraRadera