onsdag 8 juni 2011

Dagens

skor, även om jag tyvärr inte hoppade på "Dagens doja"-utmaningen, är enligt Rubinen drottningskor. Det var ju inte fy skam, tänker jag, och biter ihop om skoskavskänslan...



4 kommentarer:

  1. fina. just såna skor letar jag efter...nu har jag ju begåvats med stl 42 så utbudet är minimalt, men skam den som ger sig :)

    SvaraRadera
  2. Är man drottning så är man... då får man bita ihop;) synnerligen fina skodon skulle jag vilja säga!

    SvaraRadera
  3. Jättefina! Och jag läste om fasen här nedan, ditt inlägg för några dagar sedan. Så klokt och eftertänksamt skrivet. Och jag tycker du är så klok som funderar i de banorna. Ibland orkar man ju helt enkelt inte för att man måste få E G E N tid. Men ibland kan jag tänka nu för tiden, tänk så fort det gick. Och nu är de stora. Och som jag saknar det där att ligga hos en liten unge och bara småprata, sjunga eller snusa på den lilla människan. Kram!

    SvaraRadera
  4. fröken blund slår dank: Ja, de är ju mycket användbara i all sin enkelhet. Mina fötter har växt till den blygsamma storleken 40,5 så oftast brukar jag ha tur...;) (Dessa är i storlek 39...)

    Librarybeth: Precis. Bita ihop krävs både i det höga och låga. Och tack!

    annika: Tack, snälla! Det är trots mysigheten inte alltid lätt att hantera sig när klockan är väl sen efter R's insomning. Då brusar de där känslorna av att ha blivit snuvad på kvällen upp, men jag har faktiskt blivit allt bättre på att hantera dem. För det är ju en fas som allt annat och jag saknade att ligga bredvid honom när det funkade med egen-insomning. Man kan inte ha allt hela tiden. Så är det väl. Kram!

    SvaraRadera